Skip to main content

Zomerster

Wendy Louise

Volg een groep jonge mensen, tijdens het avontuur van hun leven. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
9789082908763

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
9 September 2020

Producteigenschappen

Zomerster

Volg een groep jonge mensen, tijdens het avontuur van hun leven. Op Mallorca verzorgen zij de animacion voor de hotelketen Happymoon Hotels. Een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek.


Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen.

Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden.

Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit?


Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.


Zomerster is deel 1 van Wendy Louise's Seizoenenserie. Lees ook deel 2, Wintermaan, als Kobo Exclusive verkrijgbaar in de Kobo Shop of via Kobo Plus. Deel 3, Lentezon, volgt op 1 april 2020.


Wendy Louise's smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor op vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 4,99
4.99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.