Skip to main content

Zolang het duurt

René van Delft

Worrie is de jongen van de brede lach en de knipoog. » Verder lezen...

€ 7,99 bij Kobo € 9,99 bij Bookspot vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789460929519

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Zolang het duurt

Worrie is de jongen van de brede lach en de knipoog. Zijn vriend Erik bewondert en benijdt hem om zijn levenslust en filosofische eigenzinnigheid. Maar een dramatische gebeurtenis ontwricht Worries leven. Hij vertrekt naar India om niet meer terug te komen. Erik ontvangt nog een brief van hem, maar daarna blijft het angstwekkend stil. Wat is er met Worrie gebeurd? Is hij omgekomen, vermoord, bij een sekte gegaan, heeft hij zelfmoord gepleegd?
Met treffende beelden en een scherp oog voor afgunst en berekening schildert Ren an Delft een vriendschap die even oprecht als zelfzuchtig is . De lotgevallen van de sprankelende karakters weerspiegelen de kracht van de geest en de zwakte van het vlees. Zolang het duurt is een grappige en schrijnende debuutroman over de existenti crisis die puberteit heet, over puisten en schaamte, waarheid en seks, ouders en dood. Van Delft snijdt op een intense manier De Grote Vragen van het Leven aan, zoals alleen jongeren en filosofen dat kunnen.
Ren an Delft (Rotterdam, 1965) studeerde af in wijsbegeerte op het thema eenvoud. Hij werkte als binnenvaartmatroos, docent levensbeschouwelijke ori atie en computerprogrammeur. Op dit moment is hij praktisch filosoof bij het collectief Goed Gesprek en werkt hij aan zijn tweede roman. Zolang het duurt is zijn literaire debuut.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 7,99
7.99
Bookspot € 9,99
Apple iTunes € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.