Skip to main content

Zakboek ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen

R Van Nuland, M. Former-Boon

Ondervoeding bij ziekte is een groot probleem binnen de Nederlandse gezondheidszorg. » Verder lezen...

€ 26,00 bij Kobo € 26,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789031388844

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Zakboek ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen

Ondervoeding bij ziekte is een groot probleem binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Gelukkig staat het onderwerp sterk in de belangstelling. Een ondervoede patiënt herstelt minder snel van een ziekte en heeft meer kans op complicaties en overlijden na een operatie. Door het tijdig signaleren en behandelen van ondervoeding kunnen de conditie van de patiënt en zijn kwaliteit van leven worden verbeterd en kan de opnameduur in het ziekenhuis worden verkort.

In dit zakboek staat alle actuele informatie over het herkennen en onderkennen van ondervoeding bij elkaar. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het bepalen van de voedingsbehoefte van patiënten en geeft het richtlijnen voor het instellen van een adequate voedingstherapie.

De redactie heeft de gegevens over dit onderwerp uit het Informatorium voor Voeding en Diëtetiek gebundeld en aangevuld met nuttige actuele informatie uit andere bronnen.

Voor wie?
Dit compacte zakboek is bedoeld voor artsen, diëtisten, verpleegkundigen, nurse practitioners, praktijkassistenten en andere disciplines in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, revalidatiecentra en thuiszorgorganisaties.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 26,00
26
Apple iTunes € 26,99
26.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.