Skip to main content

Zakboek ziektebeelden Oncologie

Karin Linden

Van blaascarcinoom tot en met tumoren van het zenuwstelsel: met dit zakboek heb je alle essentiële informatie over de meest voorkomende oncologische ziekten binnen handbereik. » Verder lezen...

€ 29,99 bij Apple iTunes € 34,00 bij Bol.com vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789031375509

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Zakboek ziektebeelden OncologieVan blaascarcinoom tot en met tumoren van het zenuwstelsel: met dit zakboek heb je alle essentiële informatie over de meest voorkomende oncologische ziekten binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.

De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 29,99
29.99
Kobo € 32,05
Bol.com € 34,00
34

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.