Skip to main content

WWW 3 - LIAM

Miranda Hillers

LIAMKen je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Bol.com en 2 andere verkopers

ISBN:
9789492792037

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Miranda Hillers
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Mh Books

WWW 3 - LIAM

LIAM


Ken je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel mee, eigenlijk niets. Je weet geen naam, laat staan een nummer. Hoe groot is de kans om haar weer te ontmoeten? Hoe kom ik überhaupt ooit te weten wie ze is? Wat bezielde me om haar niet achterna te gaan? Wat nog belangrijker is: waarom moet mij dit overkomen?


Zo bijzonder was ze niet. Zo bijzonder dat ik aan haar blijf denken. Hoe bijzonder zou het zijn als we elkaar ooit treffen?


CHARLIZE


Is het onontkoombaar dat er op deze aardbol iemand rondloopt die mijn ware liefde is? Ik kan me dat nauwelijks voorstellen. Ik dacht dat ik hem had gevonden, maar het was hem niet. Verre van dat. Het gezegde "na regen komt zonneschijn' wil ik eerst zien, dan pas geloven.


WWW is een vierdelige serie over Dex, Kai, Liam en Collin. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer. Wanneer ze de ware tegenkomen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben. Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.


LIAM heeft in 2017 The Indie Award ontvangen voor de meeste nominaties.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 4,99
4.99
Apple iTunes € 4,99
Kobo € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.