Skip to main content

Winternacht 3 - De winter van de heks

Katherine Arden

Het lot van de mensheid en de magische wezens die haar omringen, ligt in de handen van Vasya in dit laatste deel van Katherine Ardens trilogie, die begon met De Beer en de Nachtegaal. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 2 andere verkopers

ISBN:
9789024578009

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Winternacht 3 - De winter van de heks

Het lot van de mensheid en de magische wezens die haar omringen, ligt in de handen van Vasya in dit laatste deel van Katherine Ardens trilogie, die begon met De Beer en de Nachtegaal.


De winter van de heks is het magische slotdeel van Katherine Ardens Winternacht-trilogie over de dappere Vasilisa.


Een meisje kan het verschil maken… Moskou brandt, en haar inwoners zoeken naar antwoorden – vooral naar iemand die ze de schuld kunnen geven. Vasilisa, een meisje met buitengewone gaven, moet vluchten voor haar leven; ze wordt achtervolgd door zij die haar magie de schuld geven van hun tegenspoed.


Maar dan keert een wraakzuchtige demon terug, sterker dan ooit. En hij is vastbesloten de wereld in chaos te doen storten, samen met verschillende bondgenoten onder de mensen en geesten.


Het lot van de mensheid en de magische wezens die hen omringen, ligt in de handen van Vasya. Maar ze kan ze misschien niet allemaal redden.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
eBook.nl € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.