Skip to main content

Windows 7 Grand Cru

Rob Baas

Het ultieme naslagwerk voor Windows 7 Windows 7 Grand Cru is het referentieboek bij uitstek voor iedereen die met Windows 7 werkt of wil gaan werken. » Lees verder

Geen actuele prijs bekend

ISBN:
9789491326042

Vermeld sinds:
29 november 2014

Laatst gewijzigd:
20 januari 2019

Windows 7 Grand Cru

Het ultieme naslagwerk voor Windows 7 Windows 7 Grand Cru is het referentieboek bij uitstek voor iedereen die met Windows 7 werkt of wil gaan werken. U leert gedetailleerd hoe u uw pc naar eigen gebruikswensen instelt en hoe u ervoor zorgt dat uw computer een betrouwbaar instrument is en blijft.

Leerboek en naslagwerk voor gebruikers geschikt voor beginners en gevorderden

In de eerste hoofdstukken leert u alles over het installeren en configureren van Windows 7. Stapsgewijs en in duidelijke bewoordingen krijgt u uitleg over de nieuwe interface en de uitgebreide mogelijkheden om met verschillende programma's tegelijk te werken. Dit alles geïllustreerd met duidelijke afbeeldingen. Wanneer u de basis onder de knie heeft maakt u niet alleen kennis met de verschillende bestandstypes maar leert u ook hoe u deze optimaal beheert zodat u alle informatie snel terug kunt vinden. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij het beveiligen van belangrijke data. In dit boek vindt u verder een schat aan informatie over netwerken over hoe u diverse randapparatuur aansluit multimedia en de nieuwste internettoepassingen. Kortom met dit boek kunt u eenvoudig zelf aan de slag en haalt u het maximale uit Windows 7. Uit de inhoud: - Windows 7 Ultimate: installeren of upgraden op pc en notebook; - Instellen van gebruikersaccounts en bevoegdheden; - Organiseren en terugvinden van mappen en bestanden werken met bibliotheken; - Windows 7 in netwerken en het oplossen van netwerkproblemen; - Optimaal beveiligen van uw systeem; - Technieken voor het optimaliseren van uw systeem; - Verbinden met internet en uw veiligheid online; - Multimedia downloaden opslaan en delen; - en meer.

EUR

Download e-book bij 0 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Rob Baas

Snelgids werken in de cloud

Snelgids werken in de cloud
Prijs: € 0,00

Snelgids werken in de cloud

Snelgids werken in de cloud
Prijs: € 0,00