Skip to main content

Wijn maken voor de totale beginner

Kyle Richards

Als u een wijnkenner bent of een informele weekend-sipper, is Wine Making for the Total Novice de perfecte gids om de trots en het plezier van het maken van wijn in handen te nemen! Laat je niet intimideren door de hectares druiven en schuren…. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Apple iTunes en 1 andere verkopers

ISBN:
9781547527908

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Kyle Richards
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Babelcube Inc.

Wijn maken voor de totale beginner

Als u een wijnkenner bent of een informele weekend-sipper, is Wine Making for the Total Novice de perfecte gids om de trots en het plezier van het maken van wijn in handen te nemen! Laat je niet intimideren door de hectares druiven en schuren met zwaar materieel aan de wijngaarden, je kunt thuis heerlijke wijn maken, en dit e-boek laat je zien hoe!


Ervaring is niet nodig, we hebben het proces in eenvoudige stappen onderverdeeld, zodat iedereen heerlijke, geurige wijn in uw eigen huis kan maken en plezier kan hebben! Deel met familie en vrienden of bewaar het voor speciale gelegenheden. Het is zo de moeite waard om een ​​fles wijn te geven die je als cadeau aan een vriend of geliefde hebt gegeven.


Enkele veelgestelde vragen mensen die nog nooit wijn hebben gemaakt zijn:


· Wat voor soort druiven moet ik gebruiken?

· Welke apparatuur heb ik nodig?

· Hoe duur is dat materiaal?

· Is het moeilijk om wijn van mijn huis te maken?

· Hoe wordt wijn gemaakt?


Dit e-boek behandelt deze vragen en meer. Met ons eenvoudige proces staat uw favoriete wijn binnenkort op het etiket! Nooit meer naar eindeloze schappen van dure mysteriewijnen in de winkel staren. Wijn maken voor de Total Novice zorgt ervoor dat je snel wijn kunt maken!
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 2,99
2.99
Kobo € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.