Skip to main content

Wie verstaat er kips ?

Youp van 't Hek

4/5 uit 31 reviews

Is Youp een stukjesschrijver, een verhalenverteller, of allebei? Hij put graag uit de verhalen van zijn vrienden, vriendinnen én uit zijn dromen. » Verder lezen...

€ 4,49 bij Bookspot € 4,99 bij Kobo vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789400401945

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Wie verstaat er kips ?

Is Youp een stukjesschrijver, een verhalenverteller, of allebei? Hij put graag uit de verhalen van zijn vrienden, vriendinnen én uit zijn dromen. Waar of niet waar? Het maakt niet uit. Als het maar leuke stukjes oplevert. Youps wakende ogen en oren staan altijd op scherp en zijn fantasie laat hem nooit in de steek. Al meer dan twintig jaar is hij de meest gelezen columnist van Nederland. In Wie verstaat er Kips?,/i schetst van 't Hek het Nederland van nu: van klantenservice tot raarzeggers, Hofnarreslee, grootouderscontroleursoverleg, scharreleiceltoerisme, Roomse rukkers en zijn droom over Kamerleden die na hun dood terugkeren als legbatterijkip.
'De kippen zaten broeds te wachten op hun dood. Ze smachtten. Smeekten zelfs. Maar wie verstaat er Kips?' Volgens Youp alleen de kippen. Anders zouden de mensen deze dieren niet zo wreed behandelen.
Een boek vol columns om hard om te lachen, maar ook om iedereen voorzichtig op andere gedachten te brengen.

Reviews

Apple iTunes

4.0/5
31 reviews

EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 4,49
4.49
eBook.nl € 4,49
Apple iTunes € 4,49
Kobo € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.