Skip to main content

What the fund ?

Nathalie de Ceulaer

OVER HET BOEKEen onderneming met een ambitieus groeiplan heeft vroeg of laat geld nodig. » Verder lezen...

€ 20,99 bij Apple iTunes en 1 andere verkopers

ISBN:
9789048632589

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

What the fund ?

OVER HET BOEK


Een onderneming met een ambitieus groeiplan heeft vroeg of laat geld nodig. Dit boek richt zich op start-ups en scale-ups die voor het eerst een beduidende financieringsronde overwegen.

Na de eerste geldschieters, de "friends, fools en family" en de business angels, kom je als ondernemer terecht bij investeringsfondsen en financiële instellingen, waar andere verwachtingen heersen en vaak ook een andere woordenschat gehanteerd wordt. Met "What the fund?" heb je een handleiding die je door dit proces loodst.

Nathalie De Ceulaer geeft je praktische tips en praktijkvoorbeelden. Ze schrijft begrijpelijke taal voor ondernemers die geen financiële achtergrond hebben.


OVER DE SCHRIJVER


Nathalie De Ceulaer heeft als CFO, adviseur en coach meer dan 10 jaar ervaring in het ophalen van financiering bij financieringsfondsen en financiële instellingen. Ze heeft talrijke bedrijven geholpen bij hun "investor readiness". Momenteel is Nathalie CFO van het investeringsfonds Fortino Capital en adviseur bij verschillende (kleine en grotere) bedrijven. Ze is gastprofessor bij de Antwerp Management School en Solvay. Ze geeft workshops over strategie, financiering, rapportering en KPI's bij verschillende organisaties.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 20,99
20.99
Kobo € 20,99
20.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.