Skip to main content

Wees hier

Dalai Lama

De Dalai Lama over de kunst van in het moment zijn. » Verder lezen...

€ 8,99 bij Bookspot en 2 andere verkopers

ISBN:
9789000372188

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Wees hier

De Dalai Lama over de kunst van in het moment zijn.
Een klein boekje vol wijsheden van de dalai lama over hoe we in het moment kunnen blijven te midden van de dagelijkse drukte.


Veel boeddhistische praktijken en meditaties focussen op "in het hier en nu zijn'. Maar wat betekent dat eigenlijk? Wat betekent het om in het hier en nu te zijn? In dit boek vertelt de dalai lama over het doel van "hier zijn'. Als we in het moment aanwezig zijn, dan kunnen we pas echt compassie uitoefenen. Als we hier zijn, zijn we niet bezig met ons verleden en niet langer bezorgd over de toekomst. Door hier te zijn, vinden we geluk, rust en de volheid van het bestaan. Wees hier helpt je om in het "nu' te zijn.


Tenzin Gyatso (1935) is de huidige, veertiende dalai lama, de hoogste spirituele leider in het Tibetaans boeddhisme. Hij is een internationale persoonlijkheid geworden die gewaardeerd wordt als een bescheiden, charismatische man. Hij ontving in 1989 de Nobelprijs voor de Vrede.

Noriyuki Ueda (1958) is een bekende Japanse auteur, docent en cultureel antropoloog. Eerder werkte hij aan het boek Wees boos van de dalai lama. Hij woont in Tokyo, Japan.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 8,99
8.99
eBook.nl € 8,99
Apple iTunes € 8,99
8.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.