Skip to main content

Voor de Mannen

Charlie Hedo

Deze homo-erotische megabundel bestaat uit zes topverhalen: Trekfestijn over Aadil die een paar mannen wil uitnodigen voor een masturbatiefeestje, Genoeg van Vrouwen over Aadil die van de vrouwenliefde niet meer moet weten eens hij de mannenliefde&helli » Verder lezen...

€ 7,45 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
1230002469409

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Charlie Hedo
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: S Comics

Voor de Mannen

Deze homo-erotische megabundel bestaat uit zes topverhalen: Trekfestijn over Aadil die een paar mannen wil uitnodigen voor een masturbatiefeestje, Genoeg van Vrouwen over Aadil die van de vrouwenliefde niet meer moet weten eens hij de mannenliefde ontdekt, Partnerruil in Sitges over Aadil en zijn vrouw die met hun vrienden Milka en Maxime van partner wisselen, 24 Inch over Aadil die fan is van de topschutter Romelulukakalekukulekuu, Mooie Mannen winnen Altijd over Aadil die zijn vrouwen met plezier afstaat als hij maar eens met Dominiek mag. Tsjoeke Tsjoeke Trein over de line up die Aadil organiseert met zeven mooie mannen.


Zes typische Charlie Hedo verhalen die verrassend, spannend en opwindend zijn. Meestal grappig bovendien. Jippie ya yé jippie jippie ya yé. Ook voor hetero's.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 7,45
7.45
Kobo € 7,45
7.45

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.