Skip to main content

Vlucht der verbeelding

K Windsor

Carlo Sanchez is net aangenomen voor zijn droombaan: hij is de nieuwe steward op de privéjet van Aaron Curtis. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9781622479764

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: K Windsor
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Black Serpent Erotica

Vlucht der verbeelding

Carlo Sanchez is net aangenomen voor zijn droombaan: hij is de nieuwe steward op de privéjet van Aaron Curtis. Carlo is al sinds zijn twaalfde fan van Aaron, een voormalig football-speler die nu een van de grootste sportwinkels ter wereld bezit. Hij is doodsbang om iets verkeerd te doen en dat zijn idool hem een idioot zal vinden. Tot zijn opluchting gaat alles goed, maar hij is stomverbaasd wanneer Aaron plotseling interesse in hem toont. Na een intense rendez-vous op het toilet van het vliegtuig, nodigt Aaron Carlo uit naar zijn privéwoning. Carlo krijgt de kans om te doen wat hij altijd al wilde, maar zal de realiteit aan zijn hooggespannen verwachtingen kunnen voldoen?


Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.300 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema's. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
Kobo € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.