Skip to main content

Verpleegkundige diagnoses in de hemato-oncologie

H.T. Speksnijder

Als verpleegkundige op een hemato-oncologieafdeling heb je te maken met sterk wisselende zorgvragen van patiënten. » Verder lezen...

€ 52,99 bij Apple iTunes € 54,44 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789031375424

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Verpleegkundige diagnoses in de hemato-oncologie

Als verpleegkundige op een hemato-oncologieafdeling heb je te maken met sterk wisselende zorgvragen van patiënten. Het is van groot belang dat je op de hoogte bent van de actuele persoonlijke risico's en aandachtspunten van iedere zorgvrager, omdat kleine problemen in een later stadium grote gevolgen kunnen hebben. Door bijvoorbeeld een patiënt met een verminderde weerstand te wijzen op infectiegevaar, kun je veel leed voorkomen.

De problemen accuraat inschatten vraagt om kennis van de aandoeningen, de behandeling en de mogelijke complicaties die kunnen optreden. Dit praktische boek helpt je hierbij.

Door gebruik te maken van de handige checklists zie je in één oogopslag wat de factoren zijn die bijdragen aan het probleem, wat de symptomen zijn, wat jouw rol in de behandeling is en wat je concreet kunt doen om de persoon in kwestie te helpen en te informeren.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 52,99
52.99
Kobo € 54,44
54.44

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.