Skip to main content

Vermist in Noord-Korea

Jan Vermeer

Deze aangrijpende roman speelt zich af in het duistere Noord-Korea, waar christenen in het geheim trouw proberen te blijven aan God. » Verder lezen...

€ 4,37 bij Kobo € 4,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781311161024

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Jan Vermeer
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

Vermist in Noord-Korea

Deze aangrijpende roman speelt zich af in het duistere Noord-Korea, waar christenen in het geheim trouw proberen te blijven aan God. Jae, een ondergrondse kerkleider, wordt door omstandigheden gescheiden van zijn gezin. Zijn negenjarige zoon Chul is vermist en leeft op straat. Inspecteur Park, belast met het opsporen van christenen, wil Jae arresteren om het christelijke netwerk op te rollen en gebruikt Chul als lokaas. Jae moet kiezen tussen het beschermen van de christenen en het redden van zijn zoon.
Auteur Jan Vermeer sprak met tientallen christenen over hun leven in Noord-Korea. Hun verhalen vormen de basis van deze roman. Eerder schreef Vermeer de succesvolle roman Kameraad Zhang, die inmiddels in twintig landen verkrijgbaar is en die inmiddels aan de zesde druk toe is in Nederland.
Jan Vermeer is werkzaam voor Open Doors en maakte journalistieke reportages in onder meer Kosovo, Irak, Israël en de Palestijnse gebieden, Tsjetsjenië, China en Noord-Korea.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 4,37
4.37
Apple iTunes € 4,49
4.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.