Skip to main content

Vakantietaal Nederlands - Engels

Vakantietaal

Leer bliksemsnel de taal van je vakantieland Bij Vakantietaal leer je vliegensvlug de taal van je vakantieland. » Verder lezen...

€ 4,95 bij Bookspot € 4,99 bij Bol.com vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789490848965

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Vakantietaal Nederlands - Engels

Leer bliksemsnel de taal van je vakantieland

Bij Vakantietaal leer je vliegensvlug de taal van je vakantieland. Een cursus bestaat uit ruim 100 populaire zinnen. Er zijn cursussen Spaans, Frans, Italiaans, Engels, Grieks, Turks, Zweeds en Duits. Luister naar de heldere stemmen, herhaal de zinnen en maak straks in het buitenland vanaf de eerste dag nieuwe vrienden. Je kunt straks in je vakantieland kennismaken met mensen, je redt je in het restaurant, in de winkel, tijdens het reizen, je kunt tellen en afspraken maken, je kunt problemen oplossen en met de dokter praten.

Vakantietaal als ebook, mp3 en cd
De cursussen van Vakantietaal worden in verschillende vormen aangeboden. Dit is de versie als ebook. Daarin zie je de tekst in twee talen en kun je de vakantietaal afspelen.

Dit epub3-ebook is geschikt voor tablets en smartphones van Apple en die met android. Gebruik bij Apple de app iBooks en op android de app Gitden. Het ebook werkt ook op de Mac, maar niet op een Windows-pc.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 4,95
4.95
eBook.nl € 4,95
Bol.com € 4,99
Apple iTunes € 4,99
Kobo € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.