Skip to main content

Ufo's bestaan gewoon

Coen Vermeeren

3.5/5 uit 5 reviews

Coen Vermeeren houdt in Ufo's bestaan gewoon een pleidooi voor een wetenschappelijke houding t. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789020209808

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Ufo's bestaan gewoon

Coen Vermeeren houdt in Ufo's bestaan gewoon een pleidooi voor een wetenschappelijke houding t.o.v. onverklaarbare verschijnselen. Wanneer gaat het echte ufo-dossier open?


Wat valt er te zeggen over zo’n beladen onderwerp als ufo’s? Verstandig mensen geloven er niet in, maar waarom eigenlijk niet? Als je je grondig verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en de officiële rapporten, dan valt één ding op: we weten er inmiddels ongelooflijk veel over. Waarom spreken we er dan niet over? Zijn we bang om de feiten onder ogen te zien?


Dat over ufo’s iets zinnigs te zeggen is, bewijst Coen Vermeeren met Ufo’s bestaan niet. In dit boek presenteert hij een verzameling feiten over ufo’s en mogelijke buitenaardse bezoekers aan onze planeet, uit de mond van burgers, piloten, militairen en astronauten. Geen onnozele verhalen, maar gedegen rapportages, vaak ondersteund met foto’s, video’s en radarbeelden, van experts, getrainde waarnemers, verantwoordelijke bestuurders en onverschrokken wetenschappers. Zij willen de mensheid wakker schudden voor de grotere realiteit waarin we leven.


Ufo’s bestaan gewoon is een verhaal voor hen die antwoorden en oplossingen zoeken voor de grote uitdagingen van deze planeet en haar bewoners.

Reviews

Apple iTunes

3.5/5
5 reviews

EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.