Skip to main content

Tussen Licht en Donker

Rian Sevenhuijsen

'Een betoverend mooie feelgood'Chinouk Thijssen - auteur van Fataal SpelAmber weet best waarom haar grote zus haar een reis naar Tromsø cadeau heeft gedaan. » Verder lezen...

€ 5,99 bij Apple iTunes en 0 andere verkopers

ISBN:
9781393412106

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
25 September 2020

Producteigenschappen

Tussen Licht en Donker

'Een betoverend mooie feelgood'


Chinouk Thijssen - auteur van Fataal Spel


Amber weet best waarom haar grote zus haar een reis naar Tromsø cadeau heeft gedaan. Alles onder het motto: 'bad ideas make the best memories'. Alleen heeft Amber dit keer weinig behoefte aan de ongevraagde hulp. Ze moet een baan vinden. En een eigen huis. Toch gaat ze op pad, vastbesloten om dan vanuit Noorwegen alles maar te regelen.


Een vroege sneeuwstorm helpt dit idee halverwege de heenreis al om zeep. Ze strandt op Oslo, samen met het beroemde fotografen-duo Stormraaf, dat haar uitnodigt de nacht niet op het vliegveld, maar in de stad door te brengen. Amber besluit voor een keer niet naar haar verstand te luisteren, precies zoals haar zus altijd adviseert.


Nooit had ze kunnen bedenken dat ze die nacht mee zou doen aan een romantisch experiment met vrijbuiter Raaf, waarbij ze zesendertig vragen moeten beantwoorden om te kijken of ze verliefd op elkaar kunnen worden.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 5,99
5.99
5.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.