Skip to main content

True blood - deel 1: Date met de dood

Charlaine Harris

3/5 uit 8 reviews

Charlaine Harris, True Blood 1 Date met de dood Sookie Stackhouse is een serveerster met een speciale gave ze kan gedachten lezen wat soms heel vermoeiend is en soms heel erg van pas komt. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Kobo € 4,99 bij Bol.com vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789024538379

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

True blood - deel 1: Date met de dood

Charlaine Harris, True Blood 1 Date met de dood

Sookie Stackhouse is een serveerster met een speciale gave ze kan gedachten lezen wat soms heel vermoeiend is en soms heel erg van pas komt. Alleen bij Bill Compton, de nieuwkomer in het dorp op wie ze halsoverkop verliefd wordt, wil het niet lukken, terwijl ze juist over hém meer te weten zou willen komen. Ook al omdat hij er een griezelig stel vrienden op na houdt.

Als een van Sookies collegas wordt vermoord, kijkt iedereen dezelfde kant op. Naar Bill. Er wordt zelfs gefluisterd dat Sookie wel eens zijn volgende slachtoffer zou kunnen worden. Want alle betrokkenen is één ding duidelijk: Bill Compton is een man met duistere geheimen.

Charlaine Harris behoort wereldwijd tot de vijf best verkopende auteurs van de afgelopen jaren. Haar True Blood-romans met Sookie Stackhouse in de hoofdrol verschijnen in 34 landen en zijn wereldwijd meer dan 20 miljoen keer verkocht.

Reviews

Apple iTunes

3.0/5
8 reviews

EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 2,99
2.99
Bol.com € 4,99
Bookspot € 4,99
eBook.nl € 4,99
Apple iTunes € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.