Skip to main content

Trein Wrak

Blair London

Een ernstige misdaad waarmee de Amerikaanse samenleving wordt geconfronteerd, is nu een misdaad / thriller. » Verder lezen...

€ 5,49 bij Apple iTunes en 0 andere verkopers

ISBN:
9781071517079

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: Blair London
NUR: NUR onbekend

Trein Wrak

Een ernstige misdaad waarmee de Amerikaanse samenleving wordt geconfronteerd, is nu een misdaad / thriller. Het combineren van twee treinongevallen, met een motief voor de oorzaak van de tweede crash, begint het verhaal met een treinongeval in 2011, nabij Reno, waarbij een semi-crashte in een treinwagon op de West-gebonden Californië Zephyr Amtrak passagierstrein.


Ben, een ingenieur, zat in Our Bar toen hij het gruwelijke nieuws hoorde van het treinongeluk. Hij rent de bar uit, met zijn beste vriend Mark achter hem aan en ontdekt dat zijn vriendin, Christy, permanent verblind is door de explosie van de crash. Hij belooft voor haar te zorgen, maar Christy wil dat niet, gaat in een depressie en neemt uiteindelijk haar leven. Eerder diezelfde dag ontdekte Ben een nieuwe operatie om het gezichtsvermogen te herstellen. Hij snelt naar huis om het aan Christy te vertellen, alleen om haar dood te vinden door een overdosis slaappillen. Ben raakt geobsedeerd door zijn liefde voor treinen, gebruikt een andere ingenieur voor haar kennis van de innerlijke werking van hen, en orkestreert vervolgens een ander treinongeluk, waarbij hij alles behalve zichzelf voor zijn rekening neemt. Temidden van het onderzoek begint een rechercheur de schokkende waarheid te beseffen dat zijn beste vriend Ben inderdaad de dader is en eindigt hij aan de hendel wanneer Ben geëlektrocuteerd wordt.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 5,49
5.49
5.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.