Skip to main content

Trauma en verwerkingstechnieken

Martijn Stöfsel

Dit boek biedt een overzicht van de verschillende verwerkingstechnieken bij de behandeling van psychotrauma in de ggz. » Verder lezen...

€ 22,99 bij Apple iTunes € 27,49 bij eBook.nl vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789036825016

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Trauma en verwerkingstechnieken

Dit boek biedt een overzicht van de verschillende verwerkingstechnieken bij de behandeling van psychotrauma in de ggz.


Trauma en verwerkingstechnieken - Indicatiestelling bij traumabehandeling in de ggz bespreekt de indicatiegebieden van de verschillende technieken en hun voor- en nadelen, zodat een behandelaar een meer beredeneerde keuze voor een techniek kan maken. Het uitgangspunt van de indicatiestelling is dat geen enkele verwerkingstechniek op alle punten beter is dan de andere verwerkingstechnieken.


De inleidende hoofdstukken van Trauma en verwerkingstechnieken beschrijven hoe een goede traumabehandeling kan worden opgezet. Alle bekende evidence based en practice based behandeltechnieken worden kort benoemd. Vervolgens worden in drie afzonderlijke hoofdstukken de "grote drie' verwerkingstechnieken uitgebreid besproken: Imaginaire Exposure, EMDR en Imaginaire Rescripting. Met behulp van casuïstiek worden de specifieke toepassingen van de genoemde verwerkingstechnieken geïllustreerd.


Dit boek is bedoeld voor psychologen, psychiaters en andere professionals in de ggz, die mensen met traumaproblematiek behandelen.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 22,99
22.99
Bol.com € 24,73
eBook.nl € 27,49
27.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.