Skip to main content

Tony Hill 9 - Doorbreek de stilte

Val McDermid

In Doorbreek de stilte, deel 9 van Val McDermids Tony Hill-serie, stuit rechercheur Carol Jordan op een verdachte zelfmoord. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Apple iTunes en 3 andere verkopers

ISBN:
9789024572090

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Tony Hill 9 - Doorbreek de stilte

In Doorbreek de stilte, deel 9 van Val McDermids Tony Hill-serie, stuit rechercheur Carol Jordan op een verdachte zelfmoord.


Een succesvolle, optimistische vrouw blijkt te zijn vergast in haar eigen auto. Dat kan geen zelfmoord zijn, concludeert rechercheur Carol Jordan. Profiler Tony Hill, die erin getraind is patronen te herkennen en duister menselijk gedrag te ontcijferen, herinnert zich een ander onbegrijpelijk suïcidegeval. Daarbij leek eveneens online stalking in het spel te zijn. Is er een verband? Algauw is Carols nieuwe rechercheploeg een seriemoordenaar op het spoor. Motief en aanwijzingen over de dader ontbreken, maar de verdachte zelfdodingen gaan door. Tony en Carol zetten de jacht in op een meedogenloze killer, iemand die niets te vrezen heeft en niets te verliezen... Val McDermid is een internationale bestsellerauteur. Naast veel andere literaire prijzen ontving ze de Diamond Dagger Award voor haar gehele oeuvre. Doorbreek de stilte is het negende deel van haar bekende Tony Hill-thrillerreeks, die als Wire in the Blood voor tv werd verfilmd.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 12,99
12.99
Kobo € 12,99
Bookspot € 12,99
eBook.nl € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.