Skip to main content

Toetsen in het hoger onderwijs

Henk van Berkel, A. Bax, H. van Berkel

Dit boek geeft een breed overzicht van toets- en beoordelingsvormen in het hoger onderwijs. » Verder lezen...

€ 29,99 bij Apple iTunes € 34,59 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789036816793

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Toetsen in het hoger onderwijs

Dit boek geeft een breed overzicht van toets- en beoordelingsvormen in het hoger onderwijs. Ook beschrijft het verschillende aspecten van toetsen en het toetsproces. Het boek geeft handreikingen en praktijkvoorbeelden. Daarmee is het een praktische en inspirerende informatiebron voor opleidingen, examencommissies, toetscommissies en (aankomende) docenten.


In deze vierde druk staan nieuwe hoofdstukken over onder meer de kwaliteitspiramide, het samenwerken bij toetsontwikkeling, het toetsen van creativiteit en over de rechtsbescherming van examinandi. De hoofdstukken over digitaal toetsen en ervaringscertificaten (EVC) zijn herschreven. Bijvoorbeeld met extra informatie over flexibel onderwijs. In ieder hoofdstuk is veel aandacht voor de rol van de docent.


Toetsen in het hoger onderwijs kan gebruikt worden om een goed toetsbeleid op te zetten en uit te voeren. Daarmee is het geschikt om het certificaat Basiskwalificatie Examinering (BKE) en het Seniorkwalificatie Examinering (SKE) te behalen. Het boek is toegankelijk en daarom ook goed bruikbaar voor toetsconstructie in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 29,99
29.99
Kobo € 34,59
34.59

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.