Skip to main content

Thematische woordenschat Nederlands-Portugees - 5000 woorden

Andrey Taranov

T&P BOOKS WOORDENLIJSTENzijn bedoeld om u te helpen vreemde woorden te leren, te onthouden, en te bestuderen. » Verder lezen...

€ 5,49 bij Apple iTunes € 6,28 bij Kobo vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781784921651

Vermeld sinds:
8 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Andrey Taranov
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: T&P Books

Thematische woordenschat Nederlands-Portugees - 5000 woorden

T&P BOOKS WOORDENLIJSTEN


zijn bedoeld om u te helpen vreemde woorden te leren, te onthouden, en te bestuderen. De woordenschat bevat meer dan 5000 veel gebruikte woorden die thematisch geordend zijn.


DIT WOORDENBOEK BEVAT 155 ONDERWERPEN ZOALS:


basisconcepten, getallen, kleuren, maanden, seizoenen, meeteenheden, kleding en accessoires, eten & voeding, restaurant, familieleden, verwanten, karakter, gevoelens, emoties, ziekten, stad, dorp, bezienswaardigheden, winkelen, geld, huis, thuis, kantoor, werken op kantoor, import & export, marketing, werk zoeken, sport, onderwijs, computer, internet, gereedschap, natuur, landen, nationaliteiten en meer ...


BIJZONDERE KENMERKEN VAN DE WOORDENSCHAT:


de woorden zijn gerangschikt naar hun betekenis, niet volgens alfabet, de woorden worden weergegeven in drie kolommen om bestudering en zelftesten te vergemakkelijken, woorden in groepen worden verdeeld in kleine blokken om het leerproces te vergemakkelijken, de woordenschat biedt een handige en eenvoudige beschrijving van elk buitenlands woord.


DEZE T&P BOOKS WOORDENSCHAT:


Is aanbevolen als aanvulling bij iedere taalcursus; geschiktvoor de beginnende en gevorderde student; is handig voor dagelijks gebruik, bestudering en zelftesten.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 5,49
5.49
Kobo € 6,28
6.28

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.