Skip to main content

The Cage 2 - De jacht

Megan Shepherd

Het bloedstollende vervolg op The Cage!Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789000321520

Vermeld sinds:
8 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: Megan Shepherd
NUR: 285 Fictie 15+
Uitgeverij: van Goor

The Cage 2 - De jacht

Het bloedstollende vervolg op The Cage!


Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met wilde dieren en ander menselijk uitschot in een safari-achtige omgeving geplaatst. Daar moeten ze nieuwe Kindred dienen en nieuwe regels volgen. Ondertussen zijn Nok en Rolf verplaatst naar een gigantisch poppenhuis, waar ze dag en nacht geobserveerd worden door Verwanten-wetenschappers die geïnteresseerd zijn in Noks zwangerschap. En Leon, de enige die daadwerkelijk ontsnapt is, heeft een team gevormd met schurkachtige zwartemarkthandelaren.

Gescheiden van elkaar proberen Cora en de anderen in leven te blijven, terwijl ze constant in de gaten worden gehouden. Als Cassian in het geheim aanbiedt om Cora's psychische vaardigheden te ontwikkelen, moet Cora razendsnel beslissen of ze hem nog durft te vertrouwen of dat ze liever zelf haar vrijheid afdwingt.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 12,99
Kobo € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.