Skip to main content

Sven Hassel Serie over de Tweede Wereldoorlog - VERNIETIG PARIJS!

Sven Hassel

"OVERTREFT ZIJN VOORGANGERS VAN HET WESTELIJK FRONT GEEN NIEUWS EN AFSCHEID VAN DE WAPENEN" VIGIE MAROCAINE, MAROKKODe Kleine landt op het achterste luik van een pantservoertuig. » Verder lezen...

€ 6,95 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
9788793020078

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: Sven Hassel
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Mhabooks

Sven Hassel Serie over de Tweede Wereldoorlog - VERNIETIG PARIJS!

"OVERTREFT ZIJN VOORGANGERS VAN HET WESTELIJK FRONT GEEN NIEUWS EN AFSCHEID VAN DE WAPENEN" VIGIE MAROCAINE, MAROKKO


De Kleine landt op het achterste luik van een pantservoertuig. Het is je reinste zelfmoord. Hij schiet het magazijn van het machinepistool leeg in de tank. Bliksemsnel springt hij op de grond en met een meesterlijke worp lanceert hij een handgranaat door het open luik. De zware tank draait hevig en verdrukt enkele Britten onder de rupsbanden alvorens van een klif te storten. Daar ontploft hij in een hel van vuur. De soldaten van de Duitse pantsereenheid vallen aan met vlammenwerpers en fosforgranaten. Hier worden geen krijgsgevangenen genomen. De overlevenden worden zonder pardon neergeschoten.


Sven Hassel werd naar het strafbataljon gestuurd als gewoon soldaat in het Duitse leger. Op huiveringwekkend realistische wijze vertelt hij de gruwelijkheden van de oorlog, de misdaden van de nazi's en de cynische en grove humor van de soldaten. Met meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren zijn het de succesvolste oorlogsromans ter wereld.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 6,95
6.95
6.95

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.