Skip to main content

Sven Hassel Serie over de Tweede Wereldoorlog - KOMMANDO REICHSFÃœHRER HIMMLER

Sven Hassel

"HASSEL ZET DE OPSTAND VAN HET POOLSE LEGER UITEEN ALS EEN SCHEL, WAARGEBEURD DRAMA" NOUVELLES LITTÉRAIRES, FRANKRIJKHet gerucht gaat dat we naar Warschau worden overgeplaatst. » Verder lezen...

€ 6,95 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
9788793020092

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Sven Hassel
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Mhabooks

Sven Hassel Serie over de Tweede Wereldoorlog - KOMMANDO REICHSFÃœHRER HIMMLER

"HASSEL ZET DE OPSTAND VAN HET POOLSE LEGER UITEEN ALS EEN SCHEL, WAARGEBEURD DRAMA" NOUVELLES LITTÉRAIRES, FRANKRIJK


Het gerucht gaat dat we naar Warschau worden overgeplaatst. Heide, die altijd goed op de hoogte is, beweert dat het daar de hel is. Er wordt gezegd dat de Duitsers zich terugtrekken uit het oostfront. Duizenden Britse parachutisten zijn geland en een stroom van Poolse soldaten komt uit de bossen. Maar het Poolse binnenlandse leger is al ter dood veroordeeld. Niet alleen door Reichsführer Himmler in Berlijn, maar ook door maarschalk Stalin. De Poolse nationalisten smeken het Rode Leger vergeefs om hulp. Maar er is al besloten dat de Poolse communisten de macht moeten overnemen.


Sven Hassel werd naar het strafbataljon gestuurd als gewoon soldaat in het Duitse leger. Op huiveringwekkend realistische wijze vertelt hij de gruwelijkheden van de oorlog, de misdaden van de nazi's en de cynische en grove humor van de soldaten. Met meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren zijn het de succesvolste oorlogsromans ter wereld.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 6,95
6.95
6.95

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.