Skip to main content

Surf & Stay

Veerle Helsen

Lifestylejournaliste Veerle Helsen stelde haar out of office in op zes maanden, kocht een oude camper en reisde in haar eentje langs de surfkusten van Spanje en Portugal. » Verder lezen...

€ 15,99 bij Bookspot € 26,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789401451505

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: Veerle Helsen
NUR: 500 Reizen algemeen
Uitgeverij: Lannoo

Surf & Stay

Lifestylejournaliste Veerle Helsen stelde haar out of office in op zes maanden, kocht een oude camper en reisde in haar eentje langs de surfkusten van Spanje en Portugal. Onder het motto 'to surf, see, sleep & eat' combineert ze drie passies: surfen, reizen, architectuur en het ontdekken van de nieuwste plekjes.


Ontdek een paradijselijke vakantievilla waar de bomen door het dak groeien. Of een architecturaal bijzonder openbaar zwembad verborgen tussen rotsen aan de zee. Geheime stranden die niet op de kaart staan.


Ze veegt het klassieke imago van Spanje en Portugal van de kaart en schrijft over een andere wereld. Ongerepter, wilder, woester. Waar strandbarretjes vis rechtstreeks op je bord serveren. Waar wegen slingeren langs kliffen en duinen, onder schermen van dennenbomen, met zicht op zandkastelen. Deze gids gaat voorbij aan de clichés en mijdt de klassieke toeristische verhalen en routes.


Sea you soon.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 15,99
15.99
eBook.nl € 15,99
Bol.com € 22,99
Apple iTunes € 26,99
Kobo € 26,99
26.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.