Skip to main content

Sudiereeks Vrijheid en Waarheid - Zielenbanden

David Cross

Relaties houden meer in dan alleen een zichtbaar en tastbaar contact. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
9789492259035

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: David Cross
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ellel Media

Sudiereeks Vrijheid en Waarheid - Zielenbanden

Relaties houden meer in dan alleen een zichtbaar en tastbaar contact. Er wordt in de geestelijke wereld ook een contact gelegd. Onbijbelse relaties brengen ons leven on der een vloek. We raken gedepremeerd, we raken van de weg af en kunnen zelfs onze identiteit verzliezen. Het kan ons hele leven verwoesten!


De auteur gaat uitgebreid in op goede, zegenrijke relaties en op verkeerde bindingen. De gevolgen voor ons dagelijks leven van destructieve bindingen hoe ''goed'' ze in eerste instantie ook mogen lijken, worden vaak zwaar onderschat. Een verkeerde partner, verkeerde vrienden of vriendinnen, het dragen van een amulet of andere verdachte attributen. Ze brengen je onder een vloek. Je wordt ernstig ziek; je lichaam, je geest raakt in de greep van kwade machten. Je bent dan als een insect in een spinnenweb!


Gelukkig is er ook een weg terug tot herstel; herstel van vrede, van vreugde en perspectief. De schrijver draagt veel bijbelse en praktische voorbeelden aan van goede en verkeerde bindingen. Tevens bevat elk hoofdstuk een verhelderende samenvatting. Een bijzonder boek dat uw leven drastisch ten goede kan veranderen!

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.