Skip to main content

Style your Life

Lonneke Nooteboom

3/5 uit 5 reviews

Nederlands populairste styliste verrast je met haar humor, persoonlijke anekdotes en natuurlijk haar geweldige stijladvies!Style your life van Lonneke Nooteboom is een unieke combinatie van stijlgids én motivatiehandboek. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bookspot en 2 andere verkopers

ISBN:
9789021576046

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Style your Life

Nederlands populairste styliste verrast je met haar humor, persoonlijke anekdotes en natuurlijk haar geweldige stijladvies!


Style your life van Lonneke Nooteboom is een unieke combinatie van stijlgids én motivatiehandboek. De fashion en celebrity styliste laat met dit boek niet alleen zien hoe je de knapste versie van jezelf kunt zijn, maar inspireert ook om voor jezelf te kiezen.


Lonneke deelt haar persoonlijke en inspirerende verhaal over het najagen van haar droom, geeft een uniek kijkje in haar drukke leven en laat je natuurlijk niet in de steek wat stylingtips en -tricks betreft!


Het boek bevat praktische tips over het combineren van een druk werkleven met een gezin, me-time en sporten, over het bijhouden van je agenda en over keuzes maken en groeien op businessgebied. Daarnaast geeft Lonneke natuurlijk ook haar beautygeheimen en favoriete shopadresjes prijs, vertelt ze je alles over haar verzameling vintage treasures en legt ze haarfijn uit wat haar unieke stylingmethode nu precies inhoudt. Kortom: met Style your life vind je de (levens)stijl die bij je past!

Reviews

Apple iTunes

3.0/5
5 reviews

EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 12,99
12.99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.