Skip to main content

Stressrelease. De snelste manier.

Inez van den Nouweland

Ieder mens bouwt gedurende zijn leven stress op. » Lees verder

€ 8,42 bij Bol.com € 8,49 bij Apple iTunes vergelijke alle 3 prijzen

ISBN:
9781370725274

Vermeld sinds:
3 oktober 2016

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

Stressrelease. De snelste manier.

Ieder mens bouwt gedurende zijn leven stress op. Het is geheel niet erg om af en toe wat stress te ervaren, het helpt je in moeilijke en gevaarlijke situaties alert te zijn en snel en effectief te handelen. Wat het probleem is in onze hedendaagse samenleving, is dat we continu stress ervaren. Er zijn bijna tot geen momenten waarop we de stress kunnen ontladen en weer terug kunnen keren tot een ontspannen staat. Daarnaast kunnen we ook heftige stress ervaren die traumatisch uitwerkt.
Er is een natuurlijke wijze waarop mens en dier stress ontladen. Dieren zie je het nog veel doen, maar wij mensen onderdrukken deze manier van ontladen. We houden alle gevoelens die we hebben onder controle, met als gevolg dat de spanning in ons lichaam steeds verder oploopt. Stress Release is een methode om de natuurlijke wijze van ontladen van de psoas spier weer toe te passen.
Door Stress Release toe er passen in je leven daalt het spanningsniveau in je lichaam waardoor je minder stressgevoelens hebt. Daardoor functioneer je weer beter in je gezin, vriendenkring en op je werk, je functioneert weer beter in je leven. Door een tweetal oefeningen uit te voeren begint vanzelf een ontladingsproces die je tot maximaal een half uur per dag kan toepassen. Door regelmatig je spanning te ontladen sta je weer positiever in het leven.

EUR

Download e-book bij 3 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
Kobo epub € 8,42
8.42
Bol.com epubLeesID € 8,42
Apple iTunes ibook € 8,49
8.49

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.