Skip to main content

Strandfeest

4,5/5 uit 18 reviews

Hanneke is met haar stiefkinderen op vakantie, voor het eerst sinds het overlijden van hun vader en Hannekes grote liefde. De sfeer slaat om als er iemand om het leven komt. » Verder lezen

€ 12,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789044934632

Aangemaakt op:
22 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Strandfeest

Inleiding

Strandfeest, een spannende roman geschreven door de populaire auteur Suzanne Vermeer. De roman volgt het verhaal van Hannah en haar stiefkinderen Vera en Max, die op vakantie zijn bij een idyllisch resort aan het Meer van Ohrid.

Verhaal

De vakantie is bedoeld om te ontspannen en tijd te hebben voor bezinning na het overlijden van hun vader en Hannah's geliefde. Met veel leeftijdsgenoten en een actief animatieteam ziet het er naar uit dat het een rustgevende vakantie gaat worden. Echter, de vreugdevolle sfeer slaat snel om wanneer een lid van het animatieteam op tragische wijze om het leven komt. De gebeurtenissen nemen een sinistere wending, als blijkt dat hij niet de eerste is die op zo'n manier aan zijn einde komt in het resort. Hanna begint twijfels te hebben over het zogenaamde "ongeluk" en wat de beruchte plaatselijke strandfeesten daarmee te maken kunnen hebben.

Over de auteur

Suzanne Vermeer is een bestseller auteur van thrillers. Ze is met name bekend om haar boeken met intrigerende plots, goed ontwikkelde karakters en de manier waarop ze de spanningsboog in haar verhalen vasthoudt. Haar boeken zijn niet alleen spannend, maar geven ook vaak inzicht in de dynamiek van familierelaties en persoonlijke groei.

Reviews

iTunes

4.5/5
18 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
Bruna € 12,99
eBook.nl € 12,99
iTunes € 12,99
12.99