Skip to main content

Sterrenkunde

Govert Schilling

Benieuwd naar het verschil tussen de Grote en de Kleine Beer? Weten hoe een telescoop werkt? Wetenschapsjournalist Govert Schilling biedt een verfrissende inkijk… » Lees verder

€ 4,99 bij Bol.com (epub) en 3 andere aanbieders

ISBN:
9789048523511

Vermeld sinds:
29 november 2014

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

Sterrenkunde

Benieuwd naar het verschil tussen de Grote en de Kleine Beer? Weten hoe een telescoop werkt? Wetenschapsjournalist Govert Schilling biedt een verfrissende inkijk in de kosmos. Hij schetst het heelal aan de hand van een aantal thema's. In 'gluren bij de buren' legt hij uit hoe andere planeten in ons zonnestelsel met hulp van onbemande ruimtesondes worden onderzocht. In 'sterrenstof' verhaalt hij de scheikundige evolutie van het heelal en duidt hij de herkomst van de elementen. In 'buitenaards leven' gaat hij in op de vraag die ieder klein kind zich stelt: is er leven mogelijk op andere planeten dan op de aarde?

Govert Schilling licht een tipje van de sluier op over alles wat we nog niet weten van donkere materie, donkere energie en de oerknal. 'Sterrenkunde' is een tot de verbeelding sprekende ruimtereis en brengt de amateur-astronoom en passant de laatste ontwikkelingen op het gebied van sterrenkunde bij.

-Govert Schilling is freelance wetenschapsjournalist en publicist. Hij schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor onder meer de Volkskrant, Eos magazine, Science, New Scientist, Sky & Telescope en BBC Sky at Night. Hij publiceerde tientallen boeken over uiteenlopende sterrenkundige onderwerpen, waarvan sommige zijn vertaald naar het Engels, het Duits en zelfs naar het Chinees.


De pers over de Elementaire Deeltjes:

""Prettig aan de opzet is dat de experts echte experts zijn, waardoor de introductie niet infantiel blijft, en ook recente recente wetenschappelijke inzichten bevat."" - Trouw

""Beter dan Google en Wikipedia samen."" - Nederlands Dagblad

EUR

Download e-book bij 4 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
AKO epub € 4,99
4.99
Bol.com epubLeesID € 4,99
BookSpot (was: ECI) epub € 4,99
Apple iTunes ibook € 4,99
4.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Govert Schilling

Higgs

Higgs
Prijs: € 4,95 tot € 4,99

Sterrenkunde

Sterrenkunde
Prijs: € 4,99

Gratis maar niet goedkoop

Gratis maar niet goedkoop
Prijs: € 9,49 tot € 9,99

Pocket Science - Telescopen van de toekomst

Pocket Science - Telescopen van de toekomst
Prijs: € 7,99 tot € 9,99

Alleen

Alleen
Prijs: € 9,99