Skip to main content

Spaans leren - Parallelle Tekst | Eenvoudig lezen | Eenvoudig luisteren DE MEEST FANTASTISCHE SPAANSE AUDIOCURSUS

Polyglot Planet

THE EASY READER - DE MEEST FANTASTISCHE SPAANSE AUDIOCURSUS EENVOUDIG LUISTEREN - EENVOUDIG LEZEN - EENVOUDIG LEREN Dit is ons ultieme leertraject. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
9781524292348

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Polyglot Planet
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Polyglot Planet

Spaans leren - Parallelle Tekst | Eenvoudig lezen | Eenvoudig luisteren DE MEEST FANTASTISCHE SPAANSE AUDIOCURSUS

THE EASY READER - DE MEEST FANTASTISCHE SPAANSE AUDIOCURSUS

EENVOUDIG LUISTEREN - EENVOUDIG LEZEN - EENVOUDIG LEREN

Dit is ons ultieme leertraject.Bent u een relatieve beginner bij het leren van Spaans of wilt u uw talenkennis gewoon wat opfrissen? U wilt niet alleen praten als een native, maar ook alles goed begrijpen? Welkom bij Polyglot Planet. Wij bieden u de juiste tools, energie en motivatie om vol vertrouwen Spaans te begrijpen en te spreken.

Leer vrijwel meteen Spaans spreken met onze 'Easy Reader'-teksten en 'Easy Audio'-opnamen. Zonder voorafgaande kennis van grammatica of zinsbouw leert u het alledaagse Spaans consistent en effectief gebruiken. En dat niet alleen! U leert ook de basiswoordenschat, zinnen en werkwoordsvervoegingen in een gestructureerde omgeving, die wij speciaal hebben ontwikkeld, zodat u een solide basis opbouwt, die u altijd paraat hebt.Met onze 'Leer Spaans - Easy Reader | Easy Audio-cursussen' hebt u snel de luister- en spreekvaardigheid onder de knie die u nodig hebt om met een native te praten. Onze audio-tutor helpt u uw uitspraak te perfectioneren en u zult zelfs de grammatica begrijpen, ondanks dat u saaie leerboeken vermijdt. Binnen een paar minuten na deze cursus spreekt u Spaans!Vertalingen worden als handleiding geleverd om u te helpen woordassociaties te maken, zinsstructuren te vergelijken en een nieuwe woordenschat te leren. Ons materiaal is leuk, actueel en geschikt voor u. Spaans leren kan heel leuk zijn, dus koop dit nu en u spreekt vandaag nog Spaans!
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 4,99
4.99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.