Skip to main content

Snel & Simpel budgetteren

Saska van Engen

Als je klaar bent om je reis naar financiële onafhankelijkheid te beginnen dan is dit boek voor jou!Leef je op dit moment van salaris tot salaris? Heb je stress omdat het financieel gezien niet helemaal lekker loopt? Dit is het moment om je…. » Verder lezen...

€ 3,49 bij Kobo € 4,99 bij Bol.com vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
1230002251479

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Saska van Engen
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Saska van Engen

Snel & Simpel budgetteren

Als je klaar bent om je reis naar financiële onafhankelijkheid te beginnen dan is dit boek voor jou!


Leef je op dit moment van salaris tot salaris? Heb je stress omdat het financieel gezien niet helemaal lekker loopt? Dit is het moment om je financiën om te gooien en ervoor te zorgen dat je gaat werken aan een gezonde financiële toekomst. Niet langer meer elke maand je gehele salaris uitgeven of leven met de twijfel waar toch al je geld heen is gegaan, maar een overzichtelijke begroting die ruimte bied voor sparen en een leuk leven.


Met dit ebook ga je hier verandering in brengen. We gaan samen aan de slag om je financiën op orde te brengen en financiële doelen te stellen voor jezelf. Zo gaan we de strijd aan tegen de stress rondom je financiële situatie en maken we een handig overzicht waarop je zelf je inkomsten en uitgaven kunt bijhouden. Ook maakt de methode uitgelegd in het ebook je uitgaven inzichtelijk en zorgt het ervoor dat je onvoorziene uitgaven het hoofd kunt bieden. Ze vormen niet langer meer een probleem en geven zorgen, maar je hebt er al van te voren rekening mee gehouden.


Ook zorgt het deze methode ervoor dat je maandelijks geld opzij kunt zetten voor de doelen die je jezelf hebt gesteld. Je spaarrekening of beleggingen zullen groeien en misschien kun je binnenkort wel op die droomvakantie! Als je klaar bent voor je eigen financiële toekomst zonder stress, laten we dan vandaag beginnen!


In het ebook behandelen we onder andere:

- Wat is budgetteren?

- Waarom moet ik budgetteren?

- De budgetmethode

- Budgetten toepassen

- Do's & don'ts

- En nog veel meer!


Ook geeft het ebook je toegang tot een makkelijk excel overzicht om je financiële begroting in bij te houden. Daarnaast zijn er een aantal handige pdfs om uit te printen en meteen mee aan de slag te gaan. Zo blijft het overzichtelijk en eenvoudig!


Iedereen kan overzicht krijgen in zijn of haar financiën. Veel succes!
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 3,49
3.49
Bol.com € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.