Skip to main content

Sherlock Holmes 1 - Een studie in rood

Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes en dr. Watson naar een sinister huis geroepen waar ze het lichaam van een man vinden. Er is geen teken van een worsteling, maar op de muur is een tekst geschreven met bloed. » Verder lezen...

€ 5,99 bij Bookspot en 3 andere verkopers

ISBN:
9789048832941

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Sherlock Holmes 1 - Een studie in rood

In het eerste deel van de Sherlock Holmes-serie worden Sherlock Holmes en dr. Watson naar een sinister huis geroepen waar ze het lichaam van een man vinden. Er is geen teken van een worsteling, maar op de muur is een tekst geschreven met bloed. De politie is verbijsterd. Holmes gebruikt zijn kennis zoals alleen hij dat kan en weet de moord terug te leiden naar Amerika.

Sir Arthur Conan Doyle (1859-1930) was historicus, atleet, spiritist, oorlogscorrespondent maar bovenal schrijver. Doyle schiep met Sherlock Holmes het karakter van de populairste detective aller tijden. Sinds zijn eerste verschijning in 1887 is Sherlock Holmes een van de geliefdste fictieve personages die ooit is gecreëerd. De kleurrijke verhalen vol bloedstollende gebeurtenissen en spannende intriges maken dat Sherlock Holmes zijn reputatie van meest ingenieuze detective zeker verdient.

EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 5,99
5.99
eBook.nl € 5,99
Apple iTunes € 5,99
Kobo € 5,99
5.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.