Skip to main content

Serieus Grappig 9 - Conclusies

Bjorn Peeters

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003851968

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bjorn Peeters
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Serieus Grappig 9 - Conclusies

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!


Bart De Keulemeester, wijkagent tot uw dienst! Probleem met de buren? Geen nood, ik spring op mijn vooroorlogse fiets en trap u tegemoet. Dertig dienstjaren ervaring tot uw dienst. Dat volstaat om de meeste van uw probleempjes in rust en vrede af te handelen. Tenzij de vrouw des huizes het beu is en naar de wapens grijpt, dan is het allemaal naar de kl*ten.


De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+


PEETERS BJORN is auteur van tientallen niet-bestsellers en winnaar van geen prijzen. Behalve zijn meer respectabele boeken, schrijft hij ook heel wat humorverhalen. Genegeerd door alle belangrijke recensenten van alle landen en niet goedgekeurd door mensen die beter weten, voor gegarandeerd leesplezier!
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.