Skip to main content

Serieus Grappig 8 - Huiselijk

Bjorn Peeters

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003660720

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bjorn Peeters
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Serieus Grappig 8 - Huiselijk

Trek je broek op en hijs de vlag! Peeters Bjorn presenteert zijn alles-in-één-pot humorreeks: SERIEUS GRAPPIG! Vol kortverhalen die de auteur trots maken, en zijn vrienden beschaamd. Soms subtiel. Soms maniakaal. Gegarandeerd niet goedgekeurd door je deftige tante (wat zullen de mensen denken!). Dus plof je neer op de sofa (of waar dan ook) en laat de rest zich maar schamen. Deze reeks is genieten met een grijns van oor tot oor, en dat verdien je!


Je huis lijkt op een stort en ongedierte krioelt, wat doe je? Een poetsvrouw bellen! Niet als je het huis verhuurt en de huurders uit de hel wonen er nog steeds. Dan bel je Jo. Huisman Jo. Hij springt in zijn busje en rijdt je als een galopperende ridder tegemoet. Huisbaas in nood? Jo klaart de klus! Met gevaar voor eigen leven als het moet!


De SERIEUS GRAPPIG reeks is 16+


PEETERS BJORN is auteur van tientallen niet-bestsellers en winnaar van geen prijzen. Behalve zijn meer respectabele boeken, schrijft hij ook heel wat humorverhalen. Genegeerd door alle belangrijke recensenten van alle landen en niet goedgekeurd door mensen die beter weten, voor gegarandeerd leesplezier!

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.