Skip to main content

Seks & Parijs

Anna Muller

Stacy is net verhuisd naar Parijs voor haar werk, ze komt uit haar geboortestreek Texas en houdt van de Franse levensstijl. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003249895

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Anna Muller
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Anna Muller

Seks & Parijs

Stacy is net verhuisd naar Parijs voor haar werk, ze komt uit haar geboortestreek Texas en houdt van de Franse levensstijl. Vervolgens regelde ze haar nieuwe Parijse appartement in de pure traditionele stijl en ging ze op een mooie zondag in het voorjaar naar de vlooienmarkten om de meubels te vinden die haar appartement tot een gezellig nestje zouden maken.


Dan komt ze Marc tegen, een knappe meubelmaker, 10 jaar ouder dan zij, met grote ruwe handen die werken met hout, gespierd lichaam en doordringende ogen... Ze hebben een verhaal, maar zonder het te weten worden ze waargenomen door Matthew.


Alles ging niet volgens plan in Parijs voor Stacy, die na een ontmoeting met Marc in een gevaarlijk spel verzeild raakte met haar collega Matthew die haar nu kon chanteren.

Matthew is perverser dan hij lijkt, en Stacy zal hem en zijn verlangens onder ogen moeten zien... en zijn verlangen om maximaal te genieten en met haar te spelen!


Zal Stacy zich laten meeslepen door verlangen? Zal ze het risico lopen Matthew's spel te spelen?

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.