Skip to main content

Schimmendroom: de Schimmenwereld Serie 4

Lynn Robin

''Mijn ademhaling versnelt en ik ben de kamer al uitgerend voor ik erover na kan denken - de enige aan wie ik nog denk, is Mason. » Verder lezen...

€ 5,13 bij Bol.com € 5,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9780463804025

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
26 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Lynn Robin
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

Schimmendroom: de Schimmenwereld Serie 4

''Mijn ademhaling versnelt en ik ben de kamer al uitgerend voor ik erover na kan denken - de enige aan wie ik nog denk, is Mason.


Iedere dag ben ik bang dat Dinah hem weer weg komt halen.


Iedere dag ben ik bang dat het mijn laatste dag met hem is.''


Een half jaar geleden wisten Lily en Mason met Eli's hulp aan Dinah te ontkomen en sindsdien leven ze van stad naar stad als rondreizende straatmuzikanten. Ze leiden hun droomleven... maar Lily herinnert zich nog altijd niets van haar leven voordat ze een Schim werd en wordt nog steeds iedere nacht geplaagd door nachtmerries.


Maar haar nachtmerries gaan tegenwoordig verder dan het Schimmenmeer en ze begint zich af te vragen of er antwoorden over haar vorige leven in haar dromen verborgen zitten.


Lily en Mason doen er alles aan om niet gevonden te worden door de wezens uit de Schimmenwereld - maar dan kruisen ze het pad van een Gids... en hij noemt Lily bij een andere naam: Laila.


Hij weet precies wie ze geweest is voordat ze stierf... en vraagt haar om met hem mee te vechten in de oorlog tegen de Necromancer. In ruil daarvoor kan hij haar antwoorden geven over haar vorige leven.


Is Lily wel wie ze denkt dat ze is? Wiens kant kiest ze in de oorlog? En wat betekent haar verleden voor haar en Mason?


BONUSMATERIAAL


* Schimmen en Wensen (kort verhaal)


Muziek. Engelen. Demonen. Angst. Wensen.


Soms had Laila het idee dat niemand haar echt kende. De wezens van de Schimmenwereld kenden haar nog beter dan haar ouders, die het weigerden haar droom om pianiste te worden serieus te nemen. Heath en Slade waren de enige die haar steunden.


Maar Laila kon piano spelen niet opgeven. Ze bleef dromen.


En ze wenste iedere dag om iemand te vinden die haar precies begreep.


* Schimmen en Zuurstof (kort verhaal)


Als Lily gegijzeld wordt door de Verlossers, is er niets wat Mason kan doen. Hij blijft alleen achter en heeft geen andere keus dan om samen te werken met Dinah; de Necromancer; de Waker, die hem ooit heeft opgesloten in het Schimmenmeer.


Geschillen moeten opzij worden gezet, een wapenstilstand is de enige optie en Mason is noodgedwongen om Dinah te vertrouwen.


Maar geen prijs is te groot als hij Lily daarmee kan redden.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 5,13
5.13
Apple iTunes € 5,49
5.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.