Skip to main content

Scherprechter

Bob Mendes

Een controversieel Antwerps strafrechter wordt herhaaldelijk met de dood bedreigd. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bol.com € 13,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789460411427

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Scherprechter

Een controversieel Antwerps strafrechter wordt herhaaldelijk met de dood bedreigd.

Uit angst voor perslekken vraagt hij Sam Keizer de dader op te sporen. Sinds de moord op een vrederechter en haar griffier in Brussel is veiligheid in de gerechtsgebouwen een belangrijk thema geworden. Wordt de rechter bedreigd door een gestoorde die zich wil wreken voor een onrechtvaardig vonnis of is de rechter verwikkeld in een guerre des juges die sinds meer dan een jaar uitgevochten wordt in de ivoren toren van Justitia?
Bij haar onderzoek zal Sam ook het privé- en het beroepsleven van de rechter onder de loep moeten nemen en daarbij komt ze tot onthutsende vaststellingen. Niet alleen over wantoestanden bij de Belgische justitie, maar ook over de goede en slechte tot levensgevaarlijke eigenschappen van de mensen die in deze omgeving voor recht en rechtvaardigheid zorg moeten dragen.
Maar Scherprechter is ook - en vooral - het tragische verhaal van Quinten, de minnaar van Sams boezemvriendin Marion. Quinten is een vergane sportglorie en vrouwenversierder die in de naweeën van een herseninfarct in de greep is van een depressieve persoonlijkheidsstoornis.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
eBook.nl € 12,99
Kobo € 12,99
Apple iTunes € 13,99
13.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.