Skip to main content

Schaduwkant

Martin van Dam

Het kwaad van een ander confronteert ons met de donkere kant van onszelf. » Lees verder

€ 4,99 bij BookSpot (was: ECI) (epub) en 2 andere aanbieders

ISBN:
9789491875236

Vermeld sinds:
15 oktober 2015

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

Schaduwkant

Het kwaad van een ander confronteert ons met de donkere kant van onszelf. Wat zo fascinerend en tegelijkertijd vaak zo beangstigend is, is het gegeven dat het gezicht van het kwaad vaak zoveel op ons eigen gezicht lijkt. In ieder mens schuilt het slechte en onder de juiste omstandigheden lijkt iedereen in staat tot het plegen van moorden. Blijkbaar hebben mensen dus een grens waar - als die wordt overschreden - het goede ophoudt en het kwaad begint.

Voor onze verhalenwedstrijd vroegen wij de deelnemers om zich te verplaatsen in een misdadig brein en vanuit dat vertrekpunt een crimineel spannend en misschien zelfs bloedstollend verhaal met een donker randje te schrijven.
In Schaduwkant staan de 24 beste verhalen, geschreven vanuit de duistere hersenspinsels van de schrijvers. Het is een kant die ieder van ons heeft, maar die we het liefst voor het daglicht verborgen houden. De verhalen van deze Belgische en Nederlandse auteurs zijn totaal verschillend van elkaar, op die ene overeenkomst na. Ze geven stuk voor stuk een inkijk in dat hoekje van het brein dat we graag verborgen houden; de schaduwkant.

EUR

Download e-book bij 3 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
BookSpot (was: ECI) epub € 4,99
4.99
Apple iTunes ibook € 4,99
AKO epub € 4,99
4.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.