Skip to main content

Satis Tempus

Karel van Tornhaut

In 2075 hebben we een nieuw transport systeem, mensen en goederen worden verzonden naar alle hoeken van de wereld met de snelheid van een bliksem. » Verder lezen...

€ 11,99 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
9789082671100

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Satis Tempus

In 2075 hebben we een nieuw transport systeem, mensen en goederen worden verzonden naar alle hoeken van de wereld met de snelheid van een bliksem. We doen dat in het klein, maak ook heel groots.


Een Europese armada wordt met het nieuwe systeem getransporteerd van de Noordzee naar de Macedonische Zee, maar daar loopt het mis. 10 schepen van de armada verdwijnen met hun bemanning spoorloos. Ze komen terecht in het verleden, 300 jaar voor Christus.


Als de 10 schepen in het verleden aankomen sturen ze een 'ROAD' op verkenning. Ze ontdekken kilometers lege stranden, een vissersdorpje en legionairs te paard. De drone wordt echter neergeschoten met pijl en boog en verdwijnt in het woestijn zand waar het verborgen blijft voor 2.400 jaar. Als een archeoloog het tijdens opgravingen vind, start de race naar het ontwikkelen van een tijdsmachine.


Door de aanwezigheid van de vloot in het verleden is de tijdslijn veranderd waardoor de wereld in 2075 in oorlog is. Samen met een geleerde gaan ze in de toekomst de strijd aan om hun vrienden uit het verleden terug te halen en te verhinderen dat de wereld in 2075 in oorlog zal zijn.


Een historisch fantasieverhaal voor jong en oud met actie, spanning, humor en een klein beetje liefde.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 11,99
11.99
11.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.