Skip to main content

Risicovoeten in de medisch pedicurepraktijk

Toos Mennen

In de praktijk dienen zich soms cliënten aan met ziektebeelden en daarbij behorende afwijkende voeten, die u niet dagelijks en zelfs misschien maar één keer in uw leven ziet. » Verder lezen...

€ 17,29 bij Kobo € 19,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789036803038

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Risicovoeten in de medisch pedicurepraktijk

In de praktijk dienen zich soms cliënten aan met ziektebeelden en daarbij behorende afwijkende voeten, die u niet dagelijks en zelfs misschien maar één keer in uw leven ziet. Andere voetaandoeningen behoren wel tot de dagelijkse werkzaamheden, maar kunnen soms wat extra inzicht gebruiken.


Deze uitgave illustreert aan de hand van enkele heel bijzondere, maar ook van enkele méér voorkomende casussen, hoe u verantwoord de voeten kunt behandelen die niet per definitie in een lesboek beschreven worden. Aan de hand van een 6-tal casussen wordt inhoud gegeven aan de problemen die spelen bij het behandelen van moeilijke en niet alledaagse afwijkingen.


Dit boek is bedoeld voor (aankomend) medisch pedicures en pedicures met een aantekening diabetische en/of reumatische voet, die geïnteresseerd zijn in ziektebeelden en het omgaan daarmee in de breedste zin van het woord.


De auteur, Toos Mennen, is een zeer ervaren medisch pedicure. Haar kennis en ervaringen zijn waardevol en goed te vertalen naar uw eigen praktijk.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 17,29
17.29
Apple iTunes € 19,99
19.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.