Skip to main content

Raymann zoekt raad

Jörgen Raymann

Op de dag van zijn vijftigste verjaardag zou Jörgen Raymann samen met zijn vrouw in hun Aston Martin naar Monaco rijden om daar in hun boot de wereldzeeën te gaan verkennenop zoek naar zonnige oorden en mooie stranden. » Verder lezen...

€ 8,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789048837168

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Raymann zoekt raad

Op de dag van zijn vijftigste verjaardag zou Jörgen Raymann samen met zijn vrouw in hun Aston Martin naar Monaco rijden om daar in hun boot de wereldzeeën te gaan verkennenop zoek naar zonnige oorden en mooie stranden. Als hij de afge­lopen twintig jaar wat slimmer was geweest, was dat misschien nog gelukt ook. In plaats daarvan zat hij begin 2016 in diepe shit: thuis, zonder werk, zonder geld, zonder een idee wat te doen. En dat was niet voor het eerst. Vaak had hij alle geluk van de wereld en kreeg hij de beloning waar hij hard voor had gewerkt, maar regelmatig botste hij ook keihard tegen een muur. Om er vervolgens weer overheen te klimmen en vol optimisme verder te gaan.

In Raymann zoekt raad laat Jörgen Raymann aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven zien hoe je jezelf na tegen­slagen steeds opnieuw kunt herpakken. Hij geeft relativerende en praktische tips over hoe je open, gemotiveerd en positief in het leven kunt staan en leert je verschillende manieren om je eigen weg naar geluk te vinden.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 8,99
8.99
Bookspot € 8,99
Apple iTunes € 8,99
Kobo € 8,99
Managementboek € 8,99
8.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.