Skip to main content

Rattenvoeding: Gewichtsbeheersing en conditie

Alison Campbell

Heb je er moeite mee om je ratten op een gezond gewicht te houden? Zijn ze dik en lui, of hebben ze juist moeite om aan te komen in gewicht? In beide gevallen zal "Rattenvoeding: Gewichtsbeheersing en conditie" je helpen om je ratten goed gevoed,&hellip » Verder lezen...

€ 3,11 bij Kobo € 3,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781370900633

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Rattenvoeding: Gewichtsbeheersing en conditie

Heb je er moeite mee om je ratten op een gezond gewicht te houden? Zijn ze dik en lui, of hebben ze juist moeite om aan te komen in gewicht? In beide gevallen zal "Rattenvoeding: Gewichtsbeheersing en conditie" je helpen om je ratten goed gevoed, slank en fit te houden. We gaan het hebben over scatter feeding (verspreid voeren), en geven antwoord op veelgestelde vragen. We brengen nieuwe feiten over hoe natvoer kan helpen om gewicht te verliezen. Ook het gedeelte over conditie hebben we uitgebreid. Zo zullen we bekijken hoe je je ratten kunt ondersteunen bij stresssituaties, zoals tentoonstellingen, transport, verhuizen, of nieuwe maatjes erbij. Je zult ontdekken dat het voedsel direct in verband staat met de conditie van je rat, en hoe je staart en vacht kunt "lezen" om te zien of er iets mis is. Een onmiskenbaar hulpmiddel voor iedereen die de ratjes in vorm en in puike conditie wil houden.

De ebooks reeks van The Scuttling Gourmet is gebaseerd op gedeeltes van het originele boek, aangevuld met links naar online geschreven artikelen, nieuwe feiten, en links naar online verkooppunten. Dit is het vierde ebook in de serie, het is gebaseerd op de hoofdstukken 9 en 10 van het boek.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 3,11
3.11
Apple iTunes € 3,49
3.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.