Skip to main content

Quickies 20 - Vrolijk Kerst

D. Willemse

Willemse doet het weer. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003430774

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: D. Willemse
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

Quickies 20 - Vrolijk Kerst

Willemse doet het weer. De eerste reeks QUICKIES rookt nog na, maar hier komen de nieuwe nummertjes al! Aangebrand genoeg om een sigaret mee aan te steken. Inclusief sterke personages en een verrassend plot. Willemse gaat helemaal los in deze nieuwe kortverhalenreeks. Alleen al de humor volstaat om te doen blozen. Voorlopig vrij van censuur. Lees ze in al hun schaamteloze glorie.


In VROLIJK KERST haast Bram zich door de winterse straten. Vastberaden om Kerst dit jaar niet alleen door te brengen. Allesbehalve een makkelijke opdracht voor iemand zoals Bram. Maar wie weet. Als hij durft doen wat hij nooit eerder durfde doen, wordt het misschien toch nog een hete kerst!


D. WILLEMSE KWALITEITSLABEL staat voor volwassen entertainment met afwisselend mannen en vrouwen in de hoofdrollen, steeds een kwaliteitsvol plot én stomende scènes waarbij zowel de man als de vrouw zich fijn voelt. Expliciet en ethisch, zoals Willemse het graag heeft.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.