Skip to main content

Quarantaine in de Alentejo

Ellen van Herk

Op het moment dat de Nederlandse Katinka haar 5-daagse schrijfvakantie in de Portugese Alentejo organiseert, is Corona nog een simpel griepje in China. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
9789464056648

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Ellen van Herk
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Brave New Books

Quarantaine in de Alentejo

Op het moment dat de Nederlandse Katinka haar 5-daagse schrijfvakantie in de Portugese Alentejo organiseert, is Corona nog een simpel griepje in China. Echter, tijdens de cursus begin maart komt het virus steeds dichterbij en blijkt de eigenaresse van de B&B besmet te zijn. Als zij naar het ziekenhuis in Évora moet, blijven Katinka en haar 6 cursisten achter. Ze moeten verplicht 2 weken in quarantaine, niemand mag terug naar Nederland. Dat een onvrijwillige verlenging van hun verblijf de nodige consequenties heeft, is logisch. De spanningen lopen dan ook af en toe behoorlijk op. Gelukkig krijgt Katinka hulp van de Portugese buurman, die boodschappen voor hen doet, maar dan wordt ook Katinka ziek.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.