Skip to main content

PsychoTorica

Pen Stewart

Jaren nadat een permafrostvirus de menselijke populatie bijna helemaal uitroeide, blijft er nog één toren over van de vele faciliteiten die als overlevingscentra werden gebouwd. » Verder lezen...

€ 2,49 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9780463479230

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
25 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Pen Stewart
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

PsychoTorica

Jaren nadat een permafrostvirus de menselijke populatie bijna helemaal uitroeide, blijft er nog één toren over van de vele faciliteiten die als overlevingscentra werden gebouwd. Overheerst door de AI PsychoTorica proberen de bewoners een bestaan op te bouwen in de wolkenkrabber op de top van de Mount Everest. Maar de regels van PsychoTorica controleren alle aspecten van hun leven. Ze deelt hen op in groepen, beslist met wie ze een kind kunnen hebben, waarin ze zich kunnen bekwamen, en op welke verdieping van de toren ze mogen wonen, al naargelang hun belangrijkheid voor het herstel van de mensheid.


Tot Jane Flannigan geboren wordt, het kind dat alle categorieën van PsychoTorica van de baan veegt.


Zal Jane er in slagen de toren te overtuigen om hen vrij te laten? Of zal ze net als de rest van hen haar leven moeten slijten als proefobject?


Dit verhaal behaalde in 2015 een nominatie, en uiteindelijk een top-tien-notering op de Harland Awards voor korte verhalen in Nederland.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,49
2.49
Apple iTunes € 2,49
2.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.