Skip to main content

Professionele gebitsreiniging

Gordon van der Avoort

Professionele gebitsreiniging als een tandheelkundige handeling kan in verschillende vormen en variaties plaatsvinden. » Verder lezen...

€ 49,36 bij Kobo € 49,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9789031387656

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Professionele gebitsreiniging

Professionele gebitsreiniging als een tandheelkundige handeling kan in verschillende vormen en variaties plaatsvinden. De werkzaamheden kunnen variëren van het betrekkelijk eenvoudig verwijderen van wat plaque en tandsteen tot zeer uitgebreide parodontale behandelingen in zowel de initiële als de nazorgfase. Om tot een goede uitvoering en een goed resultaat te komen, zijn de juiste instrumenten, een goede werkhouding en instrumentatietechnieken bepalend.


Dit handboek gaat over al deze onderwerpen en is bestemd voor studenten van de opleiding tandheelkunde en mondzorgkunde. Ook kunnen vele onderwerpen gebruikt worden voor de cursus tot (paro)preventieassistent. Het boek is tevens uitermate geschikt voor de praktiserende tandartsen, mondhygiënisten en (paro)preventieassistenten.


Naast hoofdstukken over de verschillende typen handinstrumenten, de basisprincipes van instrumentatie, het slijpen van handinstrumenten en polijsten, is er een apart deel over reiniging bij implantaten.


De uitvoering van instrumentatietechnieken is gesplitst in aparte hoofdstukken voor links- en rechtshandigen, waarin zowel de ergonomie van de operateur, de behandelpositie van de patiënt als de juiste instrumentatie zijn opgenomen
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 49,36
49.36
Apple iTunes € 49,99
49.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.